CV

Mijn ervaring tot nu toe

Professionele Werkervaring

Download CV
Logo De Mandemakers Groep
februari 2019 - Heden
Product Owner

Het prioriteren van alle wensen en vragen van stakeholders en klanten welke vervolgens worden doorvertaald naar het uitschrijven van user stories, prioriteren van de backlog items, transparantie en beschikbaarheid van de backlog voor het team en de organisatie (kortom: statusupdates)

Het uitschrijven van user stories, deze prioriteren in een backlog, het afstemmen met het development team en het op de hoogte houden van de verschillende stakeholders doe ik voor de volgende formules:

  • Piet Klerkx
  • Montel
  • Sanders Meubelstad
  • Woonexpress
  • Morres
  • Riant-Stoutenbeek
Logo De Mandemakers Groep
juli 2017 - Heden
Junior front-end developer

Front-end Development in Magento 2, TYPO3 en losse projecten dmv Foundation Framework.

Werk onder andere met Foundation front-end framework, GULP, GRUNT, SASS, HTML(5), CSS(3), GIT en Atlassian tools zoals Jira, Bitbucket, Bamboo en Confluence.

Logo De Mandemakers Groep
februari 2017 - juni 2017
Stagiair front-end development / UX Design / Marketing

Het uitvoeren van een volledig CRO traject voor de website van Sanders Meubelstad met als doel een betere performance van dit online platform.

Logo Nooijens Media
februari 2013 - Heden
Webdevelopment

Ontwerp en ontwikkeling van verschillende websites. Huisstijlen (logo, banners etc.) voor o.a. Twitch. Hieronder vind je een kleine greep uit mijn werk.

Logo ETZ
juli 2016 - augustus 2016
UX Designer

Tijdens mijn stage bij het ETZ heb ik mij bezig gehouden met de ontwikkeling van reanimatieonderwijs. Na mijn stage ben ik bezig geweest met de doorontwikkeling van het reanimatieonderwijs in het e-learning systeem van het ETZ.

Logo ETZ
juli 2016 - augustus 2016
Stagiair leerhuis

Verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van vernieuwde e-learning cursussen die deel uitmaken van het reanimatieonderwijs.

Logo Student aan huis
april 2015 - januari 2016
Computer Technician

Hulp bij vragen over de computer, tablet, smartphone en alle andere digitale apparaten.

Logo Horesca Horecavo
augustus 2011 - october 2012
Systeembeheer

Verantwoordelijk voor de gehele netwerk infrastructuur. Tevens aanspreekpunt voor de gehele vestiging op het gebied van computerincidenten.

Logo BAM Rail bv
juni 2011 - augustus 2011
Werkplekbeheer

Verantwoordelijk voor het aannemen en oplossen van eerste en tweedelijns incidenten. Tevens ondersteuning geboden in het maken van App-V pakketten.

Logo BAM Rail bv
september 2010 - juni 2011
Stagiair systeembeheer

Mede verantwoordelijk voor de migratie van Windows XP naar Windows 7. Het inrichten van images met behulp van SCCM en tevens het virtualiseren van applicaties met behulp van App-V.

Relevante Certificeringen

Logo 112bhv
april 2019

Bedrijfshulpverlening

In de cursus BHV word je voorbereid op ongevallen, brand en ontruiming. Je leert op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten op de werkplek.

Logo ZURB
mei 2018

Zurb Foundation

Tijdens deze cursus leer je de verschillende onderdelen van het Zurb Foundation Framework kennen en gebruiken.

Logo Google
juli 2017

Online Marketing

De online marketing cursus leert je de basis principes van online marketing.

Logo SCRUMstudy
november 2017

Scrum Fundamentals

De Scrum Fundamentals cursus leert je de sleutelbegrippen in Scrum en geeft je basiskennis over het Scrum framework.

Logo Google
december 2016

Google AdWords - Dislay Advertising

In de Google Display Advertising cursus worden gevorderde concepten en praktische tips behandeld voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van display-campagnes.

Logo Google
oktober 2016

Google AdWords - Search Advertising

In de Google Search Adverting cursus worden algemene en gevorderde concepten behandeld voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes met zoekadvertenties in het zoeknetwerk.

Logo Google
september 2016

Google Analytics Fundamentals

Het behalen van de Google Analytics Fundamentals cursus toont aan dat je Google Analytics op effectieve wijze binnen een organisatie kunt toepassen.

Educatieve Achtergrond

Logo Avans Hogeschool
2012 - 2017
Bachelor's degree, Communicatie & Multimedia Design, 8

Als CMD'er ben je een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt een fascinatie voor nieuwe media. Je hebt affiniteit met technologie. Je hebt oog voor detail, bent kritisch en analytisch sterk.

Logo Fontys Hogescholen
2016 - 2016
Minor Digital Marketing

Onder andere de volgende onderwerpen zijn aan bod gekomen tijdens de minor: Big Data Marketing, Data Driven Marketing, Neuromarketing, Tooling, Automated Trading/ Real Time Bidding, Ethiek, Databases, CRM tools, Analytic tools, UX & Usability.

Logo ROC Tilburg
2009 - 2011
MBO Niveau 4, ICT Beheerder

Als ICT beheerder beveilig, onderhoud en beheer je geautomatiseerde informatiesystemen. Je coördineert het systeemonderhoud en de contacten met de leveranciers. Tevens stuur je ICT medewerkers aan.

Logo ROC Tilburg
2007 - 2009
MBO Niveau 3, Medewerker Beheer ICT

Als medewerker beheer ICT installeer je computers en computerprogramma’s. Je werkt onder leiding van een ICT beheerder of applicatiebeheerder. Je ondersteunt de systeembeheerder en de gebruikers van het informatiesysteem. Je zorgt voor updates, back-ups, virusbeveiliging en je beheert accounts, gegevens en bestanden. Je adviseert bij de aanschaf van nieuwe software en supplies.